Blog for change

Catch up on our latest news and stories here

image-2018-02-13.jpg

20% korting op een iconische tas van 'MYOMY do goods'

Omdat wij een nieuwe website hebben met geheel vernieuwde mode look and feel mogen we jullie een geweldige korting aanbieden op tassen label MYOMY do goods.

Neem een kijkje op de webshop van MYOMY do goods en wordt trotse eigenaar van eco-chique design tas!

Over MYOMY do goods

Sinds 2007 ontwerpt het Nederlandse modemerk MYOMY de goods duurzame tassen en accessoires van leer. De eco-chique designs zijn geïnspireerd op iconische voorwerpen uit het dagelijks leven en ontwerpen met een duidelijke missie ‘to do good’. Het eerste design was de bekende MY PAPER BAG - het duurzame alternatief voor de wereldberoemde papieren zak. Vanaf het begin werkt het innovatieve modemerk met fairtrade gegarandeerde werkplaatsen, waar trotse vakmensen de unieke designs met de hand maken. MYOMY de goods collecties worden met liefde gemaakt en met trots gedragen wordt door mannen en vrouwen over de hele wereld. Allen delen deze positieve iconen de droom om mooie producten te maken en te dragen voor een betere wereld.

Herfst/Winter 18-19 collectie

Een gloednieuwe MY PAPER BAG handy in een ultieme winterbeleving. MYOMY de goods komt met de MY PAPER BAG Handly, een vernieuwend design van een handtas met de look & feel van de originele shopper die vele harten gestolen heeft. Daarnaast neemt MYOMY de goods je mee naar het winterseizoen met een design collectie die aansluit op de kleuren en structuren van het seizoen: fris en warm tegelijkertijd. De herfst/winter collectie bevat herkenbare MYOMY do goods design in verrassende kleuren en luxe structuren die opnieuw verleiden.

Design Icoon van Paddenstoelen

MYOMY do goods presenteert de allereerste tas van paddenstoelen - direct uit de natuur en volledig biologisch afbreekbaar. Het design icoon MY PAPER BAG is als eerste genomineerd voor het innovatieve en veganistische materiaal. Het experiment staat in het teken van duurzame innovatie en speelt in op de toenemende vraag naar vegan fashion.

Naast haar fairtrade leren tassencollecties en recylcled vilt tassen maakt MYOMY do goods dit jaar de volgende stap richting een heel bijzonder en natuurlijk design. Het innovatieve materiaal gemaakt van paddenstoelen! Het voelt en ruikt als leer en wordt gekleurd met groene thee. Op gebied van duurzaamheid verdient dit product een absolute tien. Het materiaal heeft een bijzondere look en is licht van gewicht. Vanuit de wortels van de paddenstoel groeit in 9 dagen een speciale laag dat vervolgens bewerkt kan worden tot dit materiaal. Het heeft daarnaast de unieke eigenschap dat het volledig teruggegeven kan worden aan de aarde en daarmee zijn voedzame waarde doorgeeft. Deze bijzondere innovatie van paddenstoelen draagt dan ook met trots de Cradle 2 Cradle Gold certificering.

Kortingscode: STOEREVROUWEN20%

(de kortingscode is geldig van 19 februari t/m 26 februari)

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen, nieuwe producten en stoere vrouwen nieuws.